CyberLOL Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Mám netbook Asus Eee PC s operačním systémem Windows 7 starter a nechtěně jsem nastavil aby se všechny .exe soubory spouštěly v adobe reader 9.0 dá se to nějak přenastavit :ziped: ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 spusť nebo naimportuj obsah archivu z přílohy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CyberLOL Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Díky moc za tvůj čas všechno funguje dokonce i ikonky se vrátily do původní podoby díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CyberLOL
Mám netbook Asus Eee PC s operačním systémem Windows 7 starter a nechtěně jsem nastavil aby se všechny .exe soubory spouštěly v adobe reader 9.0 dá se to nějak přenastavit :ziped: ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.