ferri1468625304 Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 mam takovej problem s dead risingem. když ho zapnu tak když chci zapnout hru tak mi to vždycky ukáže jenom new game a ne žádný load a přitom mam save na hdd (hru taky) a je to origo nevíte co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Není potřeba při spuštění zvolit "storage drive?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferri1468625304 Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 normálně dam aby to načetloz hardisku, dam start game a ukáže se mi jenom New game 72 hour mode a v pravo skoro v rohu je rámeček a v něm moje méno poslední uložení (někdy v září) ale nejde se na to uložení prostě dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ferri1468625304
mam takovej problem s dead risingem.
když ho zapnu tak když chci zapnout hru tak mi to vždycky ukáže jenom new game a ne žádný load a přitom mam save na hdd (hru taky)
a je to origo nevíte co s tim ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.