Frewwww Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Můj kámoš má doma wifi (je zabudovaná na půdě), ale má problém wifi došáhne jen do 1. patra už ne do přízemí (velmi malý signal), v tomhle jsem laik. Jak by měl vybírat wifi anténku aby došahla všude po baraku. Prosím nahazíte mi se nějakej link. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CZLimitlessCZ Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Zkus tohle http://www.kdosiodjinud.cz/zesileni-signalu-wifi-2dil-alobal-pet.a97.html mě to pomohlo náramně, ale nezaručují funkčnost, například u stejdy jsem to udělal a nic. Když tak to zkus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Udělej to takhle akorát aby ty antény směřovaly dolů Teda pokud má 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Frewwww
Můj kámoš má doma wifi (je zabudovaná na půdě), ale má problém wifi došáhne jen do 1. patra už ne do přízemí (velmi malý signal), v tomhle jsem laik.
Jak by měl vybírat wifi anténku aby došahla všude po baraku. Prosím nahazíte mi se nějakej link. Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.