Frewwww Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Můj kámoš má doma wifi (je zabudovaná na půdě), ale má problém wifi došáhne jen do 1. patra už ne do přízemí (velmi malý signal), v tomhle jsem laik. Jak by měl vybírat wifi anténku aby došahla všude po baraku. Prosím nahazíte mi se nějakej link. Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 CZLimitlessCZ Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 Zkus tohle http://www.kdosiodjinud.cz/zesileni-signalu-wifi-2dil-alobal-pet.a97.html mě to pomohlo náramně, ale nezaručují funkčnost, například u stejdy jsem to udělal a nic. Když tak to zkus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Luke-Hardy Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Udělej to takhle akorát aby ty antény směřovaly dolů Teda pokud má 3 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Frewwww
Můj kámoš má doma wifi (je zabudovaná na půdě), ale má problém wifi došáhne jen do 1. patra už ne do přízemí (velmi malý signal), v tomhle jsem laik.
Jak by měl vybírat wifi anténku aby došahla všude po baraku. Prosím nahazíte mi se nějakej link. Dík
2 answers to this question
Recommended Posts