free2snc Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Zdravím... Dnes jsem vložil do Xboxu disk Fifa 12 bez jediného škrábanečku a během hraní hry mi najednou Xbox vyhodil chybovou hlášku že je disk nečitelný. Tak jsem disk vyndal a byl na něm po celém obvodu přibližně uprostřed škrábanec ve tvaru kruhu. Chtěl bych se zeptat jestli se to už někomu také stalo a jak poté postupoval. Předem děkuji za odpovědi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Zvláštní, že by se ti poškrábalo DVD v mechanice natolik, že by se stalo nečitleným. Drobné škrábanečky se mohou vyskytnout. Stát by se to mohlo, pokud bys Xboxem jakkoliv hýbal během hlaní, to se pochopitelně nesmí... Každopádně jediná možnost, jak DVD opět zprovoznit, pokud je skutečně nečitlené, je výbrus v JRC za 50,- Kč na většině poboček, pokud nezasahuje rýha až do datové vrstvy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Kamarádovi se to taky stalo, s NHL 2011. Prý s Xboxem vůbec nehýbal a udělalo mu to kruh, jak popisuje free2snc. Byla to pouze tahle hra, další poškrábání se nestalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free2snc Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Kamarádovi se to taky stalo, s NHL 2011. Prý s Xboxem vůbec nehýbal a udělalo mu to kruh, jak popisuje free2snc. Byla to pouze tahle hra, další poškrábání se nestalo.. A šlo to jeho dvd opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunkCZ Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Jak psal Zomba --> www.jrc.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free2snc Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Zítra tam zajdu... Ale chtěl sem vědět jestli byl ten škrábanec natolik hluboký, že zasáhl do datové vrstvy. V tom případě by to opravit nešlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.