Satir Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 chtěl byhc se zaptat, když chci na live se připojit s NFS shift 2 a chce to po mě aktualizaci z DVD o velikosti 4MB... nemusím se bát že přijdu o flash lt 2.0 ?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Ne, klidně proveď aktualizaci. Navíc pokud jsi připojen na Live, máš automaticky nejnovější DB a tedy žádný update DB nemůže být vyžadován, pouze se jedná o update hry samotné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 i kdyby mi to stahovalo z internetu tak to nevadí?. ted koukám že to asi nebude z dvd a DB mám aktuální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 tak nepřišel jsme o něj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 ale mám ještě jeden dotaz. Když jsem si ze začátku koupil gold učet na měsíc za startovních 20kč přes xbox... a chce to po mě abych ve hře vyplnil několikati místní kód. Jenže v emailu žádný nemám a ani v profilu žádnou zprávu nebo tak :(... kde ho tedy seženu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Pokud tě dobře chápu tak to podle mě bude online pass. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 jojo je to :)... jsem nový v xko světě ).. některé hry to chtějí některé ne.e... na kolik to zhruba vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Stojí to MS pointy, všechny online passy mají jednoutnou cenu 800MSP (což je cca 300,-Kč) a chtěji to jen hry od EA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.