Anubis1 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Region: USA/PAL, XGD3. Jsem na to docela zvedavej, jelikoz kdyz jsem byl malej tak jsme to docela s kamosema mastili na Seze. Tohle je udelany do noveho grafickeho kabatku a vypada to dle videa celkem dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 http://www.ign.com/videos/2011/10/28/sonic-generations-video-review?objectid=105575 jop vypada to hodně dobře:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Uz jsem to hral a je to fakt parada. Hlavne je to nekdy velkej fofr, ze clovek ani nestika kvedlat packama. Dobra oddychovka od vseho strileni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 hra mého mládí...kolik já nad ní strávil času...bože...ani nepočítat...už ho mám "zálohovaného" na disku a čekam na volné dvd :) neví někdo kde se dá splašit ta sběratelská edice? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.