silverhound Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Hledam dalši 3 lidi na koupi bf3. Pokud mate zajem hodte zde reply a ja vam poslu udaje. Predem vsak upozornuji ze budu kupovat v nedeli vecer :) 1. Silverhound 2. Traitor 3. Misterio 4. Amokktropic 5. Dj4u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Ahoj, mel bych zajem o jeden slot :] Misterio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amokktropic Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Taky se hlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Rád bych se zeptal jak je to s tim Online Passem, protože podle toho co vím tak mulťák by měl jít pouze na jednom účtu i když si to stáhne pět lidí nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 online pass ma kazdej svuj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferenc Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Rád bych se zeptal jak je to s tim Online Passem, protože podle toho co vím tak mulťák by měl jít pouze na jednom účtu i když si to stáhne pět lidí nebo se pletu? Funguje normalne pro 5 lidi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 ja bych dotoho asi šel ale potřebuju to nejak vysvětlit jak se co dělá protože sem to ještě nedělal ;) teda jestli je ještě místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Poslal jsem ti SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 mám dotaz... půjde pak hrát online když si to takhle koupí víc lidí ?? popřípadě, kolik kdyžtak stojí následný klíč k hraní online :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janky1468626025 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 jo pujde to hrát ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 jo už to taky vidím :D danke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 tak co hoši máte ještě místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 kdyby neco kluci beru na 100% a poslu penize jeste klidne ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 bral bych 2 sloty.. kdyz by byly free ////// edit: ptz vypada, ze mate plno, tak jsme se domluvili s Marchelino, ze to nakoupi on, takze si zalozime vlastny topic. diky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 jestli máte ještě někdo prosím nějakej volnej slot, tak jdu do toho taky.... dejte mi vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banksik Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Hledám jednoho člověka na společnou koupi Battlefield 3 na PSN , má někdo zájem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silverhound Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Všechny sloty rozebrány, omlouvám se ale nevim jak změnit název topicu na 5/5 :D nevim jestli to umí jen moderátor, každopádně v 1. příspěvku je rozpis kupujících :) -hra zakoupena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silverhound Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Jen tak mimochodem, jede vám někomu Battlelog? :) Internet je toho plnej jak to všem nefunguje ale i tak by mě zajímalo jestli to někomu náhodou nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amokktropic Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Jen tak mimochodem, jede vám někomu Battlelog? :) Internet je toho plnej jak to všem nefunguje ale i tak by mě zajímalo jestli to někomu náhodou nejde Taky jsem to zkousel a neslo se mi zalogovat na tech jejich strankach, ze prej takovy ucet neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.