Veganekk Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Mam PSP 1006 a nejde mi zapnot... Cim to muze byt ze nechce se zeptat jeste vcera slo v pohode a dnes sem hodil baterku do externi nabijecky a najednou nejde zapnout jakto? Jde to nak opravit? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomas.kolinek Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Ze nechce se zeptat?:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Veganekk Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Nevim co s tim posledni dobou baterka ma problem s nabijenim(origialni nabijecku sjem potratil) celu noc jsem ji nechal nabijet a rano tam bylo jen 10% NABITO NABIJEL JSEM UZ OD 20 HODIN v cem je teda problem A tedka nejde PSP vubec po vlozeni baterie zapnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mirra Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Nevim co s tim posledni dobou baterka ma problem s nabijenim(origialni nabijecku sjem potratil) celu noc jsem ji nechal nabijet a rano tam bylo jen 10% NABITO NABIJEL JSEM UZ OD 20 HODIN v cem je teda problem A tedka nejde PSP vubec po vlozeni baterie zapnout... A nenapadlo te nahodou ze po tolika letech je uz baterka po smrti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marco96 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Baterie je totalne vybitá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Veganekk Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 aha....to me nenapadlo jsem totiz druhej majitel.... kamos mi to prodaval rikal ze baterie je uplne nova.... baterii nabijim ale kdyz ji vlozi do PSP tak se ani nerozsviti to zelene svetlo. ale jeste vcera slo a dneska se vubec PSP nezapne ... takze problem je s baterii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Veganekk Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 takze v tom je te problem Nebo da se baterii znicit psp :D To asi ne ,.... co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marco96 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 NNe to asi nejde :D ale je potreba nová! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Veganekk Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Takze je baterie uplne na padrť.... nabijel jsem baterii 8 hodin a PSP se vubec nezaplo ani nerozsvitilo svetilko POWER:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 zkus nabít přes USB kabel, jestli to nepude tak to má baterka zasebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Veganekk Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 PSP FAT nejde nabijet pres USB ..... Ale me zajima ... Baterie nemuze znicit PSP ze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Veganekk Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 P.S. nemam origialni nabijecku .... tu jsem ztratil a mam jen extterni ... pred par dn jsem nabijel baterii ekolik hodin a kdyz sjem ti vlozil do PSP ukazovalo to nekolikrat po sobe 20% a pak slo to dolu po kazdem nabiti a zkouseni .... A ted se na PSP ani nerozsviti dioda POWER.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferri1468625304 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 ale de nabíjet přes usb jenom musíš mít takovej prográmek v psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slyrapjack Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 ani ten program v psp, ani ho nemusíš mít ''hacklé'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Běžný, neupravená fatko přes USB nenabiješ ani kdyby ses rozkrájel, jediná možnost jak nabít fatko přes USB kabel je na něm provést tzv. USB chage mod. Jinak nemáš šanci, a za pomoci nějakýho pochybnýho SW už vůbec ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slyrapjack Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Já neříkám neupravené, já říkám nehacklé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Za prvý to nebyla odpověď na tebe ale všeobecně do placu a za druhý, pokud sem to nenapsal dostatečně jasně, žádný fatko, ani s flashem, ani bez flashe nelze nabít přes USB kabel. Tuto možnost mají až psp slim 2000 a novější. Jestli chceš nabíjet fatko přes USB, musí se upravit základní deska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slyrapjack Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Já fatko neměl nikdy takže s ním nemám žádné zkušenosti ale stejně je to divné :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Veganekk Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Me je to na prd :D ted vubec nezapu PSP kdyz vlozim baterii ani se nerozsviti svetlo POWER.... takze baterie bde asi tatalne do kose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 a seš si jistej že není KO nabíječka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Veganekk Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Nevim ale je dive ze externi nabijecka sviti kdyz tam vlozim baterku ... a kdyz po ekolika hodicach jsem to vlozil do PSP ani se nerozsvitilo to svetelko POWER kdyz sjem to zapinel nic neragovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 to neni nic divnýho, nabíječka nabíjí jakmile ti tam vznikne obvod, to jenom ty články v tom už jsou zničený takže v sobě žádnej proud neudržej... pokud to nevyzkoušíš na jinym PSP nebo s tim nezkurvíš další batérku tak ti už nikdo nemá jak poradit ,prostě si sežen origo baterku a nabíječku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Veganekk Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 neprodava nekdoz vas v praze :) tyto veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Veganekk Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 a¨jeste kolik stoji to aby slo fatko pres usb nabijet dik jsem z prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slyrapjack Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 ono staci jit jen do obchodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Veganekk Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 zkusim to tu :-) to je pvni moznost druha ze jdu do obchodu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Veganekk
Mam PSP 1006 a nejde mi zapnot...
Cim to muze byt ze nechce se zeptat jeste vcera slo v pohode a dnes sem hodil baterku do externi nabijecky a najednou nejde zapnout jakto?
Jde to nak opravit?
Dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
30 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.