plaCZEbo Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Ahojte, můžete mi prosím poradit nějakou budovatelskou strategii na PSP? Např. jako je TROPICO nebo Transport tycoon. Jestli teda něco takového na PSP existuje. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Open Transport Tycoon Deluxe 0.5.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medotuka Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 FxR prosimtě pošli mi link nebo odkaz kde to stáhnu..a nepiš mi prosimtě google.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 upnu vam to pratele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medotuka Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 FxR prosimtě četl jsem, že k této hře na psp je třeba nějake věci z pc skopčit nebo tak..že to není complet ISO hra origo..ale nějaka předělávka..je to složíté..na rozjetí..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 FxR a kdy to upnes ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medotuka Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Taky by mě to zajímalo..ta hra hra vypada báječně..a lepši si to stáhnu od tebe "ověřený zdroj" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Perfektní hra !! :D Strasne me bavi, neznate neco primo na psp ne convert s pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 OpenTTD je jedna z 2 strategií,pak je ještě nějaká válečná :D. A k OpenTTD - Omlouvám se že jsem to neupnul,zapoměl jsem na to :D,jen je u OTTD velká škoda že není port novějších verzí. Jinak,nemám založit topic kde se budeme bavit o OpenTTD? Vaše strategie,postřehy,tipy,úspěchy apod. ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 jak se jmenuje ta valecna ? Jinak topic založ ale nevim kdo se tam s nama bude bavit tohle je takova hra pro maly kruh hracu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Pattons něco asi xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 [h=1]Nasel jsem nejakej Legends of War. No a je to naka tahova strategie ale stejne to vypada zajimave :P[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 J ot oje ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Mělo by to vyjít tento rok, ale kdo ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Dupenka diky za videjko doufam ze to fakt vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Na to cekam 2 roky uz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Taky jsem na to čekla dlouho, ale už jsem prodal psp, tak už nemusím doufat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frreehalf Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 dobré je z ps1 Z the bit map brothers nebo warcraft 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Ale warcraft neni vubec hra typu tropico :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.