marack666 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Zdarec lidi.Mám problém s ovládáním u fify 12. Bylo to ani u fify 11.Když sem si tu hru stáhnul a podíval se do ovládání tak tam je ABXY jako na xboxu . Je možná že mám hru nějak skopírovanou z xboxu ? Třeba u fify 09 je přihrávka-s a tady je přihrávka-x . Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Ne není, u FIFY 11 mám pocit že už to bylo taky. V nastavení (když rozjedeš ikonku tak ti vyskočí takové okno kde máš: Hrát, nastavení atd.. tak tam si to nastavíš na klávesnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Měl jsem podobnej problém s NBA2K12 stáhnul jsi ještě nedodělanou verzy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 no jo ale tam sou třeba kličky LS X a kdo si má pamatovat jak se ta klička dělá,lepší by bylo prostě kdyby tam bylo:klička-s d a takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Tak si počkej na dodělanou pc verzy nebo si to kup a nebudeš mít tento problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 no kupovat se mi to moc nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.