Zavorka Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Potřebuju zjistit jak podepsat jedním podpisem více fotografií bez otevírání a další klávesových zkratek ve photoshopu, mám asi 150 fotek a nebudu jak ocas jednu po druhé otevírat ... díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 no nic už jsem se k tomu dopátral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SIMČA Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 tak hoť radu pro druhé třeba se to jednou bude hodit. :-) dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 je to strašně ♥♥♥♥♥ní, po té co jsem to nastavil(ted už přesně nevím ale jak bude čas tak tady napíšu aspon jak na to) jsem musel každou fotku zvlášť uložit jelikož jsem nepřišel na to jak to nastavit automaticky :D jel proces a postupně mi vyskakovali okna s ukládáním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 No asi nejlepší by bylo si udělat podpis na jednu vrstvu a tu pak kopírovat na každou fotku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.