perrek Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 čus, když spustím jakýkoliv server na MC online tak zezačátku jenom letím, míhají se přede mnou hvězdy a za chvíli mě to vykopne se slovy: http://2i.cz/3f241c36e5 1) ano mám origo minecraft 2) ano updatoval jsem javu Nevíte někdo co s tím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareksis9 Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Mi se to taky stavalo a bylo to kvuli internetu co jsem přešel na rychlejší internet tak se mi to nestalo ani jednou. Nebo to muže byt nějakou chybou ale nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Ano,většinou se to stává internetem.Jak jsem měl vlastní server tak když se ke mě kámoš připojil tak taky padal.(nenačetlo se mu tak rychle prostředí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Duben 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 tak už mi to funguje, díky všem za rady a prosím lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.