forestxx Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 Zabil jsem final bosse a ted jezdím v ocel. městečku na skutru a na mapce se mi nic neukazuje,nevím kam jet,mám pocit že už jsem všude byl, Díky za radu. :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 nedaji se ty zbyvajici procenta sebrat ziskanim vseho ve vsech levelech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 Ať máš více procent musíš pozbírat všechny vajíčka a splnit ty sny na zlatou medajli.Já jsem se dostal přes 90% ale sbírat jsem hodně vajíčka a splnil sny na zlatou medajli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forestxx Odesláno Prosinec 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Prosím může ještě někdo poradit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 tady jsem se taky zasekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 nedaji se ty zbyvajici procenta sebrat ziskanim vseho ve vsech levelech? Trefa.Musíš mít všech 1001 eggů a potom dosáhneš 101%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Když už sme u toho Daxtera chci se zeptat sem v misi nevím jak se teď jmenuje anglicky ale sem v mrazáku na ryby a tam musím letět přes vodu.Ale problém je vtom že když skočím ta velká ryba se potopí a sežere mně tak nevím jak to přeletět.Sem u té ryby jak se podíváte doleva a tam je seknutá ta úplně veliká ryba a před vámi je menší ryba.Pls poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.