Marchelino Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Zdravim lidi takze mame plno - 1slot stoji 320 kč ,kupovat to budu ja az budou penize od vsech ucastniku na ucte :) zde je seznam lidi : Ja (marchelino) 1 slot - 320kc forzapraga 2 sloty - 640kc VS pro platbu: 2221 rybak.d 1 slot - 320kc VS : 2222 RaiDave 1 slot - 320kc VS : 2223 Tak dobre vazeni jsme plni =) cislo uctu je 43-1479040227/0100 Po prijeti platby a koupi hry budu hned rozesilat login udaje - vytvorim zvlast ucet specialne na battlefield 3 =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Jdu do toho s váma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 oka to mame rychle pripisu ze teda tam az budes posilat nebo vkladat penize na ucet jen mi posli pm overim platbu a potvrdim ti to =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Rád bych se taky připojil, připiš mě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 kluci jestli to budete posilat ze svoji banky jen mi tam pripiste do poznamky vas nick at v tom neni zmatek anebo jako Variabilni symbol napiste cislo ktere pripisu k vasim nickum v prvnim prispevku =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Ok, jdu to hned poslat :idea: EDIT: Peníze odeslány... :!: :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Peníze odeslány... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banksik Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Hledám jednoho člověka na společnou koupi Battlefield 3 na PSN , má někdo zájem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 takze koukal jsem na ucet a stale nekdo nezaplatil bohuzel zatim nevim kdo ...vidim jenom stav od koho to bylo uvidim az zitra...ale je tam zatim 960kc to znamena ze jeste chybi 320kc od nekoho mozna to dojde v prubehu nevim ale hosi myslete na to at uz muzem hrat =) dekuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strike13 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Pokud by vám to nevyšlo, ber mě jako náhradníka :) Peníze můžu odeslat ihned. EDIT: Vzal bych jen možnost že by byly volný 2 sloty. (Domluvili jsme se s kámošem, že to koupíme spolu najednou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 tak hlavne pohnete.. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 forzapraga poslal si predpokladam 640 kc jak bylo domluveno ne?=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 samozrejme ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 tak snad ta poslední platba dorazí co nejrychleji.... taky jsem docela dost natěšenej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Už aby to bylo... doufám že to nebrzdim já :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 ja to posilal z kb na kb a hlavne 640kc... a zbejva 320kc... a nebude pak vadit kdyz to bude stahovat pet lidi najednou? :-D aby se ten profil nejak nebloknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Nevim, jestli to vadi stahovat najednou, ale myslim, ze bude lepsi zacit stahovani a skocit zpatky na svuj profil. Stahovani to neprerusi a bude pokracovat dal. Ohledne platby: ja jsem to vcera zadaval z Reifky, tak jestli to nebrzdi ten muj mezibankovni prevod. Sent from my X10mini using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 no hosi kontroloval jsem to ted vecer a stale stejny stav :) pro priste je nejlepsi vlozit to primo v bance a mam to tam okamzite kouknu jeste zitra rano nez pujdu do prace jestli se to neprislo a jinac budu doma az kolem 18h takze jestli to tam bude tak si zitra zahrajem =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Zítra to tam už musí být na tuty.... Jestli se ti to podaří stihnout ráno koupit a odeslat přihlašovací údaje, tak budu moc rád :D .... mám zítra volno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Doufám že se to dnes podaří, pro jistotu jsem překontroloval bankovní převod a z mé strany to vypadá v pořádku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 raildave zatim nemam platbu pouze od tebe od kluku uz mi dosli ....takze pro ostatni jdu poslat log in udaje - aktivujte si muj ucet u sebe v ps3 ,zacnete stahovat z uctu a jakmile uz budete stahovat prosim odhlaste se zpet na svuj - stahovani se vam neprerusi a vy to pak uz v klidku nainstalujete ze sveho uctu az budete opet na svem jen mi pisnete zde pm dekuji =) a jinak muzete si me pak pridat muj nick na kterem jsem online je to Marcel_cze muzem dat pak online =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 raildave zatim nemam platbu pouze od tebe od kluku uz mi dosli Tak se omlouvám za vzniklé problémy, doufám že zítra už platba dorazí jinak tedy začnu zjišťovat kde se stala chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 raildave jasny pockam a uvidim zitra =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Tak jak to s tou mojí platbou vypadá? Dorazila nedorazila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Tak bohužel už se na mě nedostalo, účet byl již aktivován na pěti konzolích... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.