SSuk Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Zdravím, hledám někoho, kdo má zkušenosti s Rootem na Samsung Galaxy S2. Na XDA jsem našel několik metod, ale aby se v tom čert vyznal. Proto žádám o radu zde. Info o phonu: Verze základního pásma: I9100XXKI1 Verze jádra: 2.6.35.7-I9100XWKI4-CL576468 číslo sestavení: GINGERBREAD.XWKI4 Android: 2.3.4 díky za hlep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SSuk Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 tak už hotovo. Kdyby někdo potřeboval radu, tak ať se ozve. našel jsem jednoduchý a výstižný návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petr1102 Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 Tak já se ozývám ... mám SGS S2 a potřebuji udělat root. Telefon mi po instalaci do autodržáku přešel do režimu auto a už v něm zůstal. Nevím, co s tím ...doufám, že root mi pomůže. Pokud poradíš, budu moc rád. Díky Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SSuk Odesláno Únor 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Tak já se ozývám ... mám SGS S2 a potřebuji udělat root. Telefon mi po instalaci do autodržáku přešel do režimu auto a už v něm zůstal. Nevím, co s tím ...doufám, že root mi pomůže. Pokud poradíš, budu moc rád. Díky Petr včera odeslána soukromá zpráva. snad došla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SSuk
Zdravím, hledám někoho, kdo má zkušenosti s Rootem na Samsung Galaxy S2.
Na XDA jsem našel několik metod, ale aby se v tom čert vyznal. Proto žádám o radu zde.
Info o phonu:
Verze základního pásma: I9100XXKI1
Verze jádra: 2.6.35.7-I9100XWKI4-CL576468
číslo sestavení: GINGERBREAD.XWKI4
Android: 2.3.4
díky za hlep
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.