zozy Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 budu si kupovat ms4GB ale nevim jakou,sony jsem vyloucil jako prvni,ale u sandisku nevim:(protoze mi ukazali v obchode hodne typu(cervena,modra,...)a proto se vas ptam kterou vybrat chci ji hlavne na iso,cso hry;)Diky vsem za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 No nejlepsi je asi Sandisk Ultra II 4GB. Cena se pohybuje okolo 1600,- a nebo vzit levnější cervenou nebo morou sandisk edici (podobné) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Říjen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 jj dik:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 da8ball Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 jednoznacnej souhlas... mam 2GB a 4GB Ultra II a nejvetsi spokojenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zozy
budu si kupovat ms4GB ale nevim jakou,sony jsem vyloucil jako prvni,ale u sandisku nevim:(protoze mi ukazali v obchode hodne typu(cervena,modra,...)a proto se vas ptam kterou vybrat chci ji hlavne na iso,cso hry;)Diky vsem za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts