mcbazzy Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Zdravim všechny, mam takovej docela problém po spuštění týhle hry. Prostě, když na PC BF3 spustim, tak všechno naběhne v pohodě. Může pohybovat jak chci, ale když chci vystřelit ze zbraně, tak mam smůlu. Nejde mi střílet. Zoom mi normálně přes RMB jde, ale střelba fakt ne. Koukal jsem do nastavení a tam všechno nastavený je a ikdyž to změnil na něco jinýho, tak to prostě nic nedělá. :-( Neví někdo, co s tim? Už se ti někomu taky stalo a podařilo odstranit? Předem moc díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 S tvým problémem ti neporadím, ale nebudu zakládat nový topic k tomu abych se zeptal na svůj. Já pustím hru, první mise jede naprosto v pohodě, pak následuje ukázka ale druhá mise už nenaběhne a netuším proč (respektive tuším, ale nevím co s tím) při spouštění hry mi hra hodí tabulku, že mám zastaralé ovladače a že bych si měl nainstalovat nové, jenomže mi to nejde :(. Nevíte jak tohle vyřešit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcbazzy Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Ty jo, tahle hláška mi před naběhnutím taky vyskočí. Vůbec nechápu, co s tim mam taky dělat. :-( A dost bych si BF3 zahrál. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Ono by stačilo stáhnout ty ovladače, který jsou přímo k BF3 dělaný, ovšem já je nenainstaluji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Omlouvám se za double post, ale už sem nainstaloval ovladače o které mě BF žádal a stejně mi hra spadne u druhé mise jak vystupují z auta. Spadne do lišty a nejde nahodit zpět, nevíte co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 v mulťáku to nedělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Mulťák sem nezkoušel, jde mi spíše o single a mám warez verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 máš patch 1.01? a stejně, singl stojí za starou bačkoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Tak ten patch nemám, a to má jedno já na mulťáky moc nejsem... vyzkouším ten patch a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Tak ten patch sem bohužel nenašel, nebyl by někdo tak hodný a nepodíval se po něm ? Já prolezl už snad vše :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcbazzy Odesláno Listopad 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Tak už pohoda. Pomohl mi to vyřešit Spirit. Je to totálně jednoduchá věc, ale člověka by to nenapadlo. Stačilo jen odpojit Joystick. :-D Tak pokud máte stejnej problém, tak ho jen vypojte z USB a je vyřešeno. Spiritovi moc díky. Prosím LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 no to si pamatuju že mi dělalo u Prince od Persia když jsem měl připojenej joy tak se kamera točila jak ♥♥♥♥♥.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.