Ondra.K Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2011 Ahoj, zajímalo by mě, zda mi na wii koupeném v ČR pojedou hry, které si koupím v Americe (konkrétně v Kanadě). Omlouvám se, pokud je tohle téma už tady někde probírané, ale nikde jsem na něj nenarazil. Děkuju za odpověď, Ondra. Citovat
0 helldare27 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2011 Na cerstvem Wii, ktere doneses z obchodu nepojede, ale pokud udelas napr. SoftMOD, tak ano. Jeden z poslednich navodu je treba tady: http://console-forum.net/tema/131109-jak-hacknout-flashnout-libovolne-wii-softmod-pro-4-3 Hru z DVD si muzes pripadne ulozit na USB flash disc nebo USB HDD a setris mechaniku. Citovat
0 k4relB Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2011 Presne tak. NTSC hry mzues hrat pouze s flashem (softmodem) z USB disku. To je ale rekneme v rozporu s tim si hry v Kanade kupovat ;) Citovat
0 helldare27 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2011 Kdepak, hraje to z originalniho NTSC DVD s vyse uvedenou upravou. Ten USB disk neni nutny, ale je to vhodny doplnek, ktery jsem si poridil pozdeji. Citovat
Otázka
Ondra.K
Ahoj,
zajímalo by mě, zda mi na wii koupeném v ČR pojedou hry, které si koupím v Americe (konkrétně v Kanadě). Omlouvám se, pokud je tohle téma už tady někde probírané, ale nikde jsem na něj nenarazil.
Děkuju za odpověď,
Ondra.
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.