Luke-Hardy Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Chtěl bych na mojerm xp vzhled nebo klidně nějak to přeinstalovat na Windows 7 ale mám z toho strach a moc tomu nerozumím tak se tady obracím na vás. Předem dík P.S. Nechci žádné takové ty blbosti které jsou na stránkách Slunečnice a podobně už jednou mi to zničilo počítač :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Kup si Windows 7 legálně a strach mít nemusíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Ne to je moc peněz :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 to je vidět že tomu dost nerozumíš když tvrdíš že ti nějakej program ze slunečnice zničil počítač.... jinak to že máš na PC windows XP asi má nějakej důvod, seš si jistej že pro tvuj pc je výkonově vhodnej W7 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Ja si myslim ze by to zvladnul ;) teda rekni my jak to mam zjistit a kde to najdu a uvidim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 stahni everest nebo speccy a rekni nám co ti to píše ... respektive udělej screenshot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Mám stáhlej ten everest Co teť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 no tak zajímá nás co máš za procesor, kolik máš operační paměti a možná i grafická karta, zbytek je ted volnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Potřeboval by si ještě něco. Kdštak mi řekni kde to mám hledat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 klikni ještě na základní deska -> paměť jinak pokud máš tenhle procesor tak bys měl mít určitě dostatečnej výkon na W7 , doporučil bych ti přejít rovnou na W7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Tak tady to je Jo ježe ja nevim jak přejít na win 7 a sem lama takže se chci zeptat jestli by na to nebyl nějakej primitivní návod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 hm :D jednoduše že, jít někam a koupit si je :D ... pokud ne, tak stáhnout, vypálit jako bootovací jednotku a vložit do pc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 No tak to bude trochu problém nevím jak to vypálit jako bootovací jednotku a nevím kde to stáhnout protože se bojím že si doseru celej počítač zase :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Bejt tebou, tak do Win7 ještě nejdu. Co tu píšeš, tak jsou pro tebe Visty jak dělaný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Co je na tom těžkýho omg. Kup! win 7 dej do PC restartuj pri bootovani zmackni klavesu pro bios dej bootovat misto z hdd z mechaniky a pak uz to to provede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Ale ja do toho nechcu hazet prachy takze to kupovat nebudu. piggy on je nějakej rozdíl v tom dát si do komplu vistu a win 7 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 ne, ale poměru věk/ zkušenost práce s PC to je u tebe ekvivalentní kvality vist (o mojem názoru až jindy :D) jinak jestli chceš pirátit a nevíš jak tak si nejsem jistej že ti tady chci radit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Já jsem jsem založil toto nové téma jen kvuli tomu že jsem se chtěl takovéhle věci naučit a abych si při tom nezničil počítač. Podivej se na tuhle stranku je tam par těch program ale to je ten případ u kterého se bojím o svůj PC. http://tracker.cztorrent.net/torrents/?s=windows+vista&t=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 pokud nehodláš fyzicky experimentovat s počítačem nebo flashovat BIOS například (stejně nevíš co to je) tak si vážně počítač nemáš jak zničit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 A co říkaš na ten odkaz je tam to co si my vysvětloval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Loco že visty a win7 jsou stejný? ale no tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferri1468625304 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 nedávno sem udělal přestup na windows 7 a stačila mi na to flashka o velikosti 4gb (ale je lepší mít větší). Pak si pročti tohle http://www.maxiorel.cz/bootovaci-usb-s-windows-7-na-jedno-kliknuti nebo tohle http://www.digilidi.cz/instalace-windows-7-z-usb-flash-disku a pokud ti ani to nepomůže tak radši zustan u tech xp a když to bude nutný tak si sežen nekoho kdo to umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 ferri zatim dik ještě uvidim no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Loco že visty a win7 jsou stejný? ale no tak to jsem neřekl, jenom sem měl na mysli to že mě legální visty šlapali v pohodě a nedokázal jsem pochopit co je na nich tak špatně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferri1468625304 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 to jak brali poměrně dost rychlost počítači, ale jaký si měl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.