jack68 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Zdravim, omlouvam se za trivialni dotaz ale nejak mi to neda.Uspesne jsem si udelal zalozni kopii nove hry batman Lt2.0 Hru jsem nainstalvoal na hdd.Instalace uspesna.Hru spustim pouze s diskem v mechanice.Kdyz spustim hru i z disku tak to vzdycky vyzaduje dvd.To je potom zbytecne instalovat na hdd ne? Hra funguje jen s diskem v mechanice dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Ale to je kvůli ověření jestli hru vlastníš . Jinak by si každý mohl hru jen půjčit - nainstalovat a hrát zadarmo , nemyslíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Este doplnim (co uz pri takejto otazke je tu hromada odpovedi), ze hru instalujes na HDD, DVD v mechanike nepracuje a tym mas tichsiu konzolu, rychlejsi loading, rychlejsie nacitanie textur a setrenie mechaniky kvoli opotrebeniu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.