Strike13 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Zdravím, hledám 3 lidi co by byli ochotný investovat společně se mnou a kamarádem do hry Battlefield 3. Nejlépe pokud by se našel někdo, kdo má zkušenosti s obchodováním po PSN. Já to ještě nikdy nedělal ale při nejhorším bych se toho ujal.8) Poté, co by peníze dorazily na účet. Piště sem, piště PM ! Budu sem psát průběžný status. POZOR: Jelikož je lidí, co by chtěli slot víc než 5, tak uvedu do chodu systém náhradníků, tak abyste měli snahu poslat peníze co nejdřív ti co jsou přihlášeni. Je to pro dobro všech. Pokud máte opravdu zájem pařit, tak pošlete peníze hned 8). Jelikož mi lidi začali posílat peníze až dnes, tak dám první "datum na zaplacení" do 7.11, tak aby platba dorazila na můj účet v pohodě, pokud ji zadáte zítra 3.11. 1...... Strike13 - ZAPLACENO 2...... Strike13( pro kámoše) - ZAPLACENO 3...... zdenek8486 - ZAPLACENO 4...... dessperadoss - ZAPLACENO 5...... navrc - ZAPLACENO Náhradníci: Marakol MarcoVanChlasten Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strike13 Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Přidán zdenek8486, který se ozval jako třetí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek8486 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 změna nicu na zdenek8486 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Jedná se o plnohodnotný BF3 jak na BD? pokut ano, jaká je cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strike13 Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Nevím co znamená zkratka BD pro tebe, ale je to plnohodnotný BF3 který si stáhneš do PS3 (musíš mít volné místo a hru nikdy nesmazat) poté můžeš normálně hrát. Online funguje taky. cena 320 kč osoba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek8486 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 on myslel asi BLU-RAY disk :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 BD je zkratka pro Blu-ray :) pro všechny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strike13 Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Tak do příště aspoň vím, no tak odpovím na co se předtím tázal. ANO je to jako na BD akorát nevlastníš hru fyzicky nýbrž jen svým HDD v PSku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Jo jo tak jsem to myslel,,je ta PSN verze uplne stejna jak BD jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strike13 Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Jo jo tak jsem to myslel,,je ta PSN verze uplne stejna jak BD jo? Úplně stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek8486 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 a při tom je to lepší na na načítání hry že :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strike13 Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Jo, v tomhle ohledu se hra nejspíš může loadovat rychleji. To je fakt... Ale hlavní výhoda je cena =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Jo jo :D Cena :5=minimum. škoda že mi přidou penize z praxe až za 12dnu. hrr hned bych bral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 mám taky zájem jestli ješte je místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strike13 Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 mám taky zájem jestli ješte je místo Hodil jsem ti PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strike13 Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 přidán dessperadoss jako čtvrtý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 je jeste volnej jeden slot? Jestli jo, beru ho. Prosim potom az prijedes info do PM. edit: tak uz sem se zapsal jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 mnel bych taky zajem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Vypadá to na založení nové skupiny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Cau mam zajem pokud mas este volno :) ja to sice mam ale kamarad to chce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Kdo hru koupí? Měl bych zájem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Jestli chcete, zak ještě tady: http://console-forum.net/tema/132261-battlefield-3-2-5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strike13 Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Zdravím teď jsem dorazil domů... Ke slotům, místo stále je =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marakol Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Jak je to s tim online kličem? Budu ho muset dokoupit? Pokud ne tak bych mel zajem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strike13 Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Hra normálka běží, nemusíš nic dokupovat =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.