Anubis1 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Dnes vyslo i neco pro nadsence slavne trilogie Pana prstenu. Region: Region Free Languages: English Size: 1 DVD Genre: RPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trastik Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Zdravim, zajímalo by mě co je špatně, vypálil jsem s LayerBreak=2133520, ale v mechanice mi xbox říká open tray u LOTR: war in the north a mam to stejné i s Gears of war 3. NBA2k12, Goldeneye, Batman Arkham City, Sonic generations, všechno šlape. U těhle 2 jsem tvořil dvd file sám a udělal jsem tam layerbreak a pod to název.iso, tak by mělo být vše ok....co s tím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StormX360 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 ahoj povedlo se tohle nekomu vypalit funkcni ... sosnul jsem dve verze teto hry a ani jedna nejede jedna verze hodi chybu a druhou necte Xko ... paleno v ingburn vesechny ostatni hry jedou bezproblemu mam LT+ 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 ja to rozjel bez problemu a uz to hraju asi 4 dny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StormX360 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Aha a nevis ten rip od koho byl a palil jsi to cim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 normal imgburn a verzi nevim normal na share rapid foru sem to stahl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 lidi ma to XGD3ku ? nebo to normal rozjedu na LT 1.91? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 lidi ma to XGD3ku ? nebo to normal rozjedu na LT 1.91? dik Source: DVD9 / XGD3 Dashoboard: 2.0.13599.0 Flash: LT+ 2.0 Wave: 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 cau lidi, normalne sem hru vypalil, xko mi to načte, uloži se mi to na profil aůe jak sem v menu, tak se to začne trhat a jako by furt načítalo dvd, nemáte někdo nějakou radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 poradí mi někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Zdar lidi mam tuhle hru .chci se zeptat:da se nejak zmenit obtiznost ve hre?ja namuzu zistit jestli to jde:(( Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.