sendro Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Ahojky, mam PSP 1004 a momentalne s nim mam trochu problem..kdyz ho zapnu a objevi se UMD, ukazky her tak vsechno ok..nic se nedeje..kdyz ale prejdu do sych veci co tam mam zacne se mi vse sekat..blika to, je to zpomalene a kdyz chci na cokoliv "kliknout" hrozne dlouho se to nacita..hudba se seka..filmy take..jedine co funguje bez problemu jsou ty ukazky her..zvuk super..obraz take..nevim co to je..?? Muzete mi poradit..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 zkontroluj si ve vsh menu rychlost procesoru CPU CLOCK XMB - rychlost CPU v XMB CPU CLOCK GAME - rychlost CPU pro hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sendro Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 A kde tohle presne najdu..? Ja tu mam nastaveni, pak ty slozky jako hudba, videa, hry a internet..takze najedu asi do toho nastaveni..a tam v cem mam hledat..??? Nejak projizdim vse..ale tohle co mi pises, tam nemuzu najit..:( Pomoooc...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Predpokladam ze mas flashnute PSP, kdyz zmacknes select tak by se ti melo menu objevit, pokud není vypnuté v recovery menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sendro Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 A jaka rychlost by u toho teda mela byt..??? Ja mam to CPU Clock XMB 20/10 a to druhe clock game 300/150.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 dej obe polozky na default Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sendro Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Miluji te..:) Az se mi neco poroucha opet, vim na koho se obrati..zachranil si mi zivot..PSP neni moje ale pritele..:) Opravdu mockrat dekuji..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Není zač:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.