Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

slim

bartokar

Otázka

do pytle sorry že píšu,ale určité osoby kterým jsem dával vědět nejsou připojeni,tak snad někdo......mám tu od kámošeSLIMáka a mám v tom trochu zmatek na předělání....potřebuji vědět dvě věci(asi) takže kdo se mi ozve na icq/325658746)budu moc vděčněj...díkes

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
do pytle sorry že píšu,ale určité osoby kterým jsem dával vědět nejsou připojeni,tak snad někdo......mám tu od kámošeSLIMáka a mám v tom trochu zmatek na předělání....potřebuji vědět dvě věci(asi) takže kdo se mi ozve na icq/325658746)budu moc vděčněj...díkes

Opravdu je lepsi napsat SEM :)

On nekdo odpovi ;)!!!!!! 8)

Odkaz ke komentáři

• 0

Lidi, POMOZTE!

Před tejdnem sem si koupil PSP Slim a Lite s Firmwarem 3.60 v černém provedení. Mám vorigoš vice city stories, ale už mě to nebaví hrát furt dokola. Mám stažený ňáký ISO hry, ale je mi jasný, že si to na originálnim a tak vysokym firmwaru nezapařim. Zkoušel sem všechno možný jako třeba převíst ISO na EBOOT.PBP ale marně. Neví tady náhodou někdo jak by sem ty hry na tom rozjel? Jo ale nechci přitom použít Pandořinu baterii.

Díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři

• 0

Stále se furt snažím do dem vložit data z full verzí, ale marně. S tim převedením ISO do EBOOT.PBP se mi to povedlo, ale hra by fachala jen na těch nevoriginálních firmwarech. To by možná byla výhoda, páč byste nemuseli používat emulátory. No ale stejně nevim jestli to tam pofachá, ale mělo by to fungovat. Zkuste to za mě: tady si stáhněte ten program, kam jenom dosadíte ten váš ISO soubor. Pak doplňte ňáký čísla do toho rámečku a vytvoří vám to výsledný soubor EBOOT.PBP. PSP by to mělo brát jako hru z PSX a možná vám to ISO vezme. No nevim :-)

Tady je ten program: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/ostatni/icetea/?g[hledano]=PSP&g[oz]=1.3

Odkaz ke komentáři

• 0

2El Matador: nechapu proc by jsme meli delat neco takovyho kdyz staci skopcit ISO a hrat :D a zadny emulatory uz se davno nepouzivaj, jinak jestli chces hrat na SLIMakovi ISA tak jedine flash pomoci Pandory jinak mas sanci takze tady nerozumuj kraviny

2bartokar: napis ten problem radsi sem tady ti poradi vic lidi a aspon kdyz bude mit nekde stejnej problem tady pak najde reseni od toho jsou fora :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Lidi, POMOZTE!

Před tejdnem sem si koupil PSP Slim a Lite s Firmwarem 3.60 v černém provedení. Mám vorigoš vice city stories, ale už mě to nebaví hrát furt dokola. Mám stažený ňáký ISO hry, ale je mi jasný, že si to na originálnim a tak vysokym firmwaru nezapařim. Zkoušel sem všechno možný jako třeba převíst ISO na EBOOT.PBP ale marně. Neví tady náhodou někdo jak by sem ty hry na tom rozjel? Jo ale nechci přitom použít Pandořinu baterii.

Díky za odpovědi.

bez pandory to nejde...:lol:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu