DropTheBomb Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Dobrý den,dnes jsem si stáhl GTA IV FULL version nebo já mám originálku ale mam ♥♥♥♥♥ní mechaniku takže mi to ty data ty disky nepřečte..Stáhnul jsem si nebo originalka mi nefunguje nainstaloval vše v pohodě a dal jsem LaunchIV objevilo se mi tam že to musím activovat Unlock code už tam byl vytištěn ale Serial ne..Vzal sem originalku a na obalu ten list byl v rámečku bílým vytisknutý nějaký klíč opsal jsem ho a dal active a napsalo mi to že Process has been termited.A furt dokola že se mám obrátit na podporu..Prosím o vaše rady nechci si to crack ale aktivovat.Prosím o nejlepší rady.Myslím že to brácha nainstaloval a 1 min hral na ntb ale pak to neutáhlo tu hru. Fotky zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 ProsÍm odpovĚd! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Kód už bude aktivovanej na tom notebooku. Musíš ten klíč z ntb odhlásit a pak si ho dát na svůj pc. Pokuď nechceš hrát multiplayer tak bude lehčí to cracknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 ALe jak ho odhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Si to najdi v manuálu nebo někde na google. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Jsem nenašel prosím odkaz..Ale pokud nevím na ntb jaky si brácha dělal účet a neví aní heslo to je zbytečné co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Na tom účtu na kterým to zakládal by se měl ten klíč smazat a pak si ho dáš na svuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 ale on neví heslo,ani přihlasošovácí jméno a tu hru už odinstaloval nebo jí neutáhné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Proč se jmenuje ten klíč unlock request code? :D Zkus tak zkopírovat ten kód co máš napsaný v tom okně na screenu č. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Nedá mi to, proč používáš slovo nebo místo slova neb ? a tvuj projev furt pokulhává, kolikrát ti to mam řikat :lol: Jinak nebylo by na škodu se podívat co je kód na co, a proč si nepoužil stejnej live a r* socka club účet jako tvuj bratr ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Neví přihlašovací jméno ani heslo :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 no to je těžký když mlátí hlavou do klávesnice a udělá si z toho login :lol: to je ale fakt fail zapomenout přihlašovací údaje, snad mam nějakej nick a možná nějaký variace od nej když neni volnej + heslo nebo víc hesel který používám i jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.