JaimeCrook Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Zdravím, Měli jsme skupinu se kterou jsme koupili FIFU, teď na ten stejný PSN účet jsme koupili BF3, ale někteří z první skupiny nechtěli, tak jsme našli další. A nastal ten problém, že se nemůžou přihlásit na tento účet, protože je už 5x použitý na konzoli. Zkoušel jsem deaktivovat systém, aby jim to šlo stáhnout, ale ani tak jim to nešlo a už ani mě nejde zpátky aktivovat. Lze tento problém nějak vyřešit ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 mam pocit, ze ho musi deaktivovat i ty zbyvajici 4 lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaimeCrook Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 No ale každopádně, pokuď zbývající 4 deaktivujou systém, tak noví se přihlásí, ale prvních pět co se deaktivovalo nespustí stažené hry z PSN (Fifa a BF3), a pak zase naopak když se aktivujou první a noví deaktivujou tak taky nespustí. Jestli to tedy chápu dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 kdyz prodas 5 slotu nemuzes dalsim lidem prodat ty same sloty bez predchozi deaktivace...:idea: a sloty (obsah na nich) muze pouzivat pouze clovek ktery ma slot aktivovany. Pokud ti ten deaktivovanej slot nefunguje tak si neco udelal spatne mam vyzkousene ze pokud jeden slot z peti deaktivujes jde ten jeden slot pouzit na jine PS3 Takze prechozich x majitelu slotu maji od tebe zdarma BF3 protoze nejak nevim jak tohle vyresit pokud BF3 nechteli zakoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 jeslti mu ten jeho nejde uz aktivovat, tak asi jeden z tech novych uzivatleu ten slot aktivoval (prihlasil se na nej) pro sebe . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 ale on pise ze mu to nejde na dalsi PS3 takze A: musel nekde udelat chybu pri deaktivaci B: nebo se prihlasil nekdo kdo stahnul Fifu a BF3 a ted dela mrtveho brouka :roll: edit: aha ted ctu ze uz mu nejde ani jeho system tak v tom pripade plati na 99,9% bod B a mate ve skupince supaka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 ten druhy pripad si myslim taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 bohuze nemeni to nic na tom ze pan bude muset bud lidem s Fifou nebo lidem s BF3 vratit penize a jeste prisel o svuj slot za cca 600,- :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaimeCrook Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Můj účet by měl jít opět aktivovat, pokuď si uživatelé co byli navíc z první pětky deaktivujou systém s PSN účtem. Samozřejmě vrátit jim peníze. Nějak jsem to takhle očekával, ale radši jsem se chtěl zeptat, jestli není třeba jiná možnost. Díky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 ale jak toho noveho uzivatele najdes a donutis aby si slot deaktivoval kdyz nevis kdo to je? A na druhou stranu on ti za slot zaplatil takze nic spatneho neudelal... Tohle je jen o slusnosti lidi a pokud se ti ten novej majitel sam neprizna tezko s tim neco udelas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.