mat.bo Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Zdravim,chtěl bych se zeptat mam xbox360 arcade.funguje normálně bez problemu,jen mi ted přestala vyjiždět mechanika.Po zmáčknutí tlačítka se xbox rozbliká jako by se mechanika chtěla otevřít a nic.Hra co tam je běží normálně.díky za všechny rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dungeonmaster Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Čau mám ten samej problém s mechanikou taky mi nevyjíždí ale jen když v ní není DVD když tam mám DVD tak mi normálně vyjede zatím sem to nedával na opravu ale co jsem se ptal tak to můžou být prý gumičky nebo tak něco.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mat.bo Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 takhle mě to udělalo jednou a už jsem ji neotevřel a dvd je uvnitř.ale hrát z něj mužu...tak ho zkusim vyndat a rozebrat jestli to pujde a zjistim co a jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dungeonmaster Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 já to pak vypáčil šroubovákem dal sem otevřít a lehce sem jí pomohl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 (upraveno) Sice to není řešení, ale pokud mechanika nejde vysunout tlačítkem, lze jí vysunout mechanicky, nikoliv za použití síly, či nějakých nástrojů jako například šroubováku. ale tak jak to radí podpora xboxu http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/console/manually-eject-disc Upraveno Leden 30, 2016 uživatelem Ravendhi Ooprava nefunkčního odkazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 mě mechanika taky vyjížděla jen když uvnitř bylo dvd, pokud ne, muselo se zmačknout na kraj krytu mechaniky (před tím zmáčknout tlačítko na vyjetí). pak to vyjelo vždy, muselo se tomu prostě trochu pomoc :D. nechával jsem pak nějaké dvd v mechanice. dělala mi to mechanika samsung u fat xka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mat.bo
Zdravim,chtěl bych se zeptat mam xbox360 arcade.funguje normálně bez problemu,jen mi ted přestala vyjiždět mechanika.Po zmáčknutí tlačítka se xbox rozbliká jako by se mechanika chtěla otevřít a nic.Hra co tam je běží normálně.díky za všechny rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.