ripecek Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 :!:zdravím:)Mám Notebook Acer aspire one zelený:D Mám zde Bluetooth, ale nevím jak se mám přes to připojit či nějak synchronizovat s mobilem?.. Jde to vůbec nějak ?.. pokud ano prosim vás aby jste mi poradili. Děkuji moc:))):!::!::!::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZLimitlessCZ Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Jaký telefon máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Zmáčkneš kombinaci kláves Fn a tlačítko se symbolem počítače s vlnami a měla by se ti otevřít nabídka wifi a bluetooth a zapneš ho a pak si ho nastavíš. Nebo se podívej do příručky, kterou jsi dostal k netbooku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.