kendykejnova Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 ahoj lidi.stahnul jsem si demo tehle super hry ale je v japonstine:(((pritom tam psali eng patch.nevite nekdo o demu ale v eng???dik:cry: jinac demo i hra celkovo je bomba grafika je nedherna.doufam ze to vyjde i unas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medotuka Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 U nás to vyjde určitě.., ale nevím jak to bude s pamětí, někdo psal že to vyjde na 2 umd ( +- 4gb ), nevím jestli se tomu dá věřit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloudstrife Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 hra uz vysla v japonsku mam ztazeno opravdu je to na dvou UMD zadna anglicka verze plne hry ani dema zatim neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Listopad 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 tak to je skoda.ja jen doufam ze to vyde i unas a ze ne moc dlouho po japonsku.Cloude a jak to hras kdyz tam neni eng???a jak se ti to libi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloudstrife Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 no hraje se to tezko ze zacatku jsem mackal vsechno abych zjistil co presne jaky tlacitko udela :D prvne jsem to chtel jen zkusit a podivat se jak to vypada a pak jsem se u toho zasek tak na 3 hodiny :D ale musim priznat ze me se hra strasne liby muj nejoblibenejsi summon byl vzdicky nejradsi byl Odin a kdyz mi hra po prvni hodine hrani dala moznost si za nej zahrat a ovladat ho byl jsem uplne hotovej :D grafika je jinak nadherna a hra se dobre hraje driv jsem byl spis zastance tahovych souboju jako u starsich dilu ale musim priznat ze real-time souboje jsou udelane vazne dobre a hre to spis pridalo na hratelnosti (to je asi vse predem se omlouvam za svuj češtin psal jsem to trochu na rychlo :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TravelMate Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 hru mam a m 3.4GB takze docela sila - ale zase to stoji za to fakt luxusni ovladani a JAP mi ve hre nedela problemy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Nějakej odkaz by nebyl? kdyžtak PM, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloudstrife Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 http://www.ffinsider.net/psp-iso/final-fantasy-type-0-jpn.html tady jsem to ztahoval ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloudstrife Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 je lidi potreboval bych poradit od nekoho kdo to hraje jak muzu pouzivat summony ? nebo kde si je muzu nastavit abych je mohl pouzivat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 škoda že sem prodal PSP :/ jinak k tomu stylu hrani je to udelany jako Hack and Slash nebo klasicky jako v FF Crisis core?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.