giluk Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Zdravim, stahl jsem si imgburn 2.5.6, vše dělal podle navodu jak vypalit xdg3 hry, ale když jsem dal tlačitko ''write'' , tak mi nenajela tabulka. ( s Write until end of disc) ale začlo se mi jakoby vypalovat dvd. Po chvilce mi najede chyba - hned při 0%. Co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 FIFA 12 není XGD 3 hra ale ješte stará XGD 2 hra.Takže to pal jako jsi to delal u starších her :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giluk Odesláno Listopad 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Ok, diky moc, jsem to přehlednul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubbik017 Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 no mam to v češtině a když to chcu prověřovat v abgx tak to má ssv1 a tím pádem to nenajdu ani na stránkách abgx co stím prosím děkuji neo je něaké verze v češtině co mužu hrat přes live ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubbik017 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 ?,,,,,,,,,,,,,,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Ssv1 můžeš opatchovat : http://xbox360.rocknroll.sk/?p=145 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.