Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Technický dotaz

JanKrumbach

Otázka

Dobrý den

Mám dotaz.Mám PS3 60Gb pod LED TV na stolku a že je TV 117 cm,přidělal jsem si ji na zeď pro efekt.Bohužel v návalu snahy aby to vypadalo dobře jsem kabely zasekal do zdi,nahodil a přemaloval.Vypadá to dobře,ale až po čase jsem si uvědomil,že mi může PS3 "kleknout" a co potom.A tak se chci zeptat pokud by nešla opravit a já koupil PS3 Slim mohu ji zapojit původníma kabelama?Jsou v zadu stejné "díry"?Jedná se mi o napájecí kabel a kabel HDMI.Prostě jestli půjde jen o výměnu,a bude stačit zapojit přívodní kabely ze staré dobré PS3 60Gb?

Děkuji za odpověď a nesmějte se mi,já vím nejlíp,že jsem to pořádně s tím zazděním zvoral.

Ahoj

JK

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Problem u slimka budeš mít pouze s napájecím kabelem ten je jiný, takže pokud si dal do zdi i tenhle kabel tak problem bude, ale HDMI a AV kabel je stejnej

Ještě by možná byl problem s jiným rozmístěním vstupů(to nwm jistě) do PS3 , ale zase pokud si ty kabely nechal trochu trčet ze zdi tak problem nebude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu