nomonn Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Zdravím.. Má dotaz. Mám PSP. System Sotware: Version 5.55. Je nějaká možnost to flashnout aby tam šli ISO hry? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Puu Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Když napíšeš jenom mám PSP tak ti nikdo neporadí musíš napsat jaký PSP máš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nomonn Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Jo. A to zjistím kde? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Puu Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 To je snad vtip ne..:D Vyndej baterku a přečti si to.A napiš to sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nomonn Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Nejsem zrovna technickej typ.. Ale co tu mám přesněji hledat? Pokud MODEL tak to je PSP 2004... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Puu Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 No to je přesně ono eště sem napiš datecode taky pod baterkou a někdo ti poradí...Nevim jak to je u 2004.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nomonn Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Datecode 7d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nomonn
Zdravím.. Má dotaz.
Mám PSP. System Sotware: Version 5.55.
Je nějaká možnost to flashnout aby tam šli ISO hry?
Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.