Slyrapjack Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Byl bych rád kdyby jste mi poradili mezi těmito multimediální(nejlepší by bylo kdybych tam rozehrál BF3, ale pokud ne nevadí) notebooky od 10-20K : HP Pavilion dv6-6155ec Dark Umber (asi nejméně přijatelná volba, celkem drahý, a je to HP) LENOVO IdeaPad Z570 Metal (celkem dobrý v poměru výkon cena) LENOVO ThinkPad Edge E520 černý 1143-CVG LENOVO ThinkPad Edge E520 černý 1143-C3G Kdyby se vám nezdal ani jeden dost dobrý tak>> tady <<je odkaz na ostatní notebooky podle mích parametrů Děkuji za každou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CZLimitlessCZ Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Z vybraných notebooku bych bral ten Lenovo IdeaPad Z570 Metal, jestli máš finance tak si kup nějaký našlapaný počítač na hraní her typu BF3 místo NTB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slyrapjack Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Z vybraných notebooku bych bral ten Lenovo IdeaPad Z570 Metal, jestli máš finance tak si kup nějaký našlapaný počítač na hraní her typu BF3 místo NTB. Já potřebuji něco přenosného jinak počík mám Jinak jsem našel ještě LENOVO THINKPAD EDGE E520 a LENOVO IDEAPAD B560 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CZLimitlessCZ Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Notebook s grafickou kartou ATi bych nebral, mám s tím už zkušenosti, ber ten Lenovo IdeaPad Z570 Metal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Slyrapjack
Byl bych rád kdyby jste mi poradili mezi těmito multimediální(nejlepší by bylo kdybych tam rozehrál BF3, ale pokud ne nevadí) notebooky od 10-20K :
HP Pavilion dv6-6155ec Dark Umber (asi nejméně přijatelná volba, celkem drahý, a je to HP)
LENOVO IdeaPad Z570 Metal (celkem dobrý v poměru výkon cena)
LENOVO ThinkPad Edge E520 černý 1143-CVG
LENOVO ThinkPad Edge E520 černý 1143-C3G
Kdyby se vám nezdal ani jeden dost dobrý tak>> tady <<je odkaz na ostatní notebooky podle mích parametrů
Děkuji za každou odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.