jadam Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Jeli mi hry palenky , ale proste najednou uz nejedou pise mi to DISC IS UNREABLED - neco takovyho . Prosim nemate s tim nekdo zkusenosti ? Daval jsem to i preflesovat ale nic , uz nevim co s tim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Jaké hry ti nejedou - nejsou to hry s ochranou AP25 ( Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops ) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Jeli mi hry palenky , ale proste najednou uz nejedou pise mi to DISC IS UNREABLED - neco takovyho .Prosim nemate s tim nekdo zkusenosti ? Daval jsem to i preflesovat ale nic , uz nevim co s tim :( Problém může být také způsoben vadným, zaneseným, nebo opotřebovaným laserem. Málo informací... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jadam Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Ahoj . Ano presne tyhle hry jenom tak to jsem nevedel a co s tim teda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TeronCZ Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Ahoj . Ano presne tyhle hry jenom tak to jsem nevedel a co s tim teda ? nepředělával si na xboxu dashboard?? tohle dělá normálně např při přechodu z 12625 na 13xxx ... musíš tu hru znovu upravit v abgx a znovu vypálit... říkám to dobře ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Ahoj . Ano presne tyhle hry jenom tak to jsem nevedel a co s tim teda ? Protože jsi si nechal dát nový flash a změnil DB tak musíš ty hry znova opatchovat v ABGX a vypálit . Od té doby co jsi to měl vypálené jsi změnil flash a DB a to už nesouhlesí s patchem AP25 na tom tvém vypáleném DVD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jadam Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 jo jo preflesovaval jsem to no ale prave to uz mi delal i pred tim a dal jsem to preflesovat a myslel jsem ze to bude tim a nebylo porad to dela tak nevim no zkusim to teda preinstalovat. dekuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jadam Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 jo jo takze dekuju moc a musim to znova stahnout nebo staci to z toho DVD na cem to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 jo jo takze dekuju moc a musim to znova stahnout nebo staci to z toho DVD na cem to je ? Můžeš pomocí ImgBurnu vytvořit .iso - to znovu opatchovat v ABGX v autofix level 3 a znova vypálit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jadam Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 jo jo dekuju moc zkusim to a napisu teda jestli to pomohlo ale dekuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jadam Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 parada jedete dekuju moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lupajs Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Muze se taky zeptat ? ... Xbox mam uz dlouho a hraju jen prepalene hry ( mortal kombat, wrestling ) zadne nove hry ... ale jaksy se mi ted updatoval dashboard a vypalene uz nejdou ... musím to znovu flashnout ? :/ nebo staci znovu vypalit hru na nejaky wave ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Muze se taky zeptat ? ... Xbox mam uz dlouho a hraju jen prepalene hry ( mortal kombat, wrestling ) zadne nove hry ... ale jaksy se mi ted updatoval dashboard a vypalene uz nejdou ... musím to znovu flashnout ? :/ nebo staci znovu vypalit hru na nejaky wave ? ... Kdyby jsi se zajímal o dění okolo xboxu a četl více příspěvky , tak by jsi věděl , že jsi o flash přišel . Jedině znovu flashnout a dát nový DB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lupajs Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Kdyby jsi se zajímal o dění okolo xboxu a četl více příspěvky , tak by jsi věděl , že jsi o flash přišel . Jedině znovu flashnout a dát nový DB Jo ... kdyby ... jenze nezajimam. Proto je snad tohle forum, ptám se radsi zkusenejsich lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Jo ... kdyby ... jenze nezajimam. Proto je snad tohle forum, ptám se radsi zkusenejsich lidi. Ale ked mas flashnutu konzolu, tak by si sa mal viac zaujimat, co sa okolo toho stale deje. Takychto otazok je tu habadej. Bud novy flash s najnovsim DB, alebo iba originalky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jadam
Jeli mi hry palenky , ale proste najednou uz nejedou pise mi to DISC IS UNREABLED - neco takovyho .
Prosim nemate s tim nekdo zkusenosti ? Daval jsem to i preflesovat ale nic , uz nevim co s tim :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.