jakubgaluszka Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Olá mám dotaz... Zničilo se mi DVD RDR a chci si to stáhnotu znova a všiml jsem si GOTY edice Druhé dvd k hraní prvního nepotřebuju že?... jsou na tom prvním ty Singleplayerové datadisky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Singlplayerove datadisky? pokud vim,tak veskere dlc k rdr bylo jen pro multak ne? kdyz teda nepocitam tu zombie hovadinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Singlplayerove datadisky? pokud vim,tak veskere dlc k rdr bylo jen pro multak ne? kdyz teda nepocitam tu zombie hovadinu... Si děláš srandu?:D...za cenu jako máš tamhle 3 mapy do COD máš 20 hodin skvělýho gameplaye...to je fuk Dobrý tak už jsem to zjistil:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 No me ten zombie moc nechytl.... a co jsi teda zjistil? je tam jeste neco k singlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 není :D taky mám radši ale origo hru proto pálí mznovu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 není :D taky mám radši ale origo hru proto pálí mznovu :) Ja jsem nad tím taky premyslel jestli to sosnout znova... Nakonec ale koupim origo,tuhle hru radim mezi svoje top 5 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.