jakubgaluszka Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2011 Olá mám dotaz... Zničilo se mi DVD RDR a chci si to stáhnotu znova a všiml jsem si GOTY edice Druhé dvd k hraní prvního nepotřebuju že?... jsou na tom prvním ty Singleplayerové datadisky? Citovat
onefootman Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2011 Singlplayerove datadisky? pokud vim,tak veskere dlc k rdr bylo jen pro multak ne? kdyz teda nepocitam tu zombie hovadinu... Citovat
jakubgaluszka Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2011 Singlplayerove datadisky? pokud vim,tak veskere dlc k rdr bylo jen pro multak ne? kdyz teda nepocitam tu zombie hovadinu... Si děláš srandu?:D...za cenu jako máš tamhle 3 mapy do COD máš 20 hodin skvělýho gameplaye...to je fuk Dobrý tak už jsem to zjistil:) Citovat
onefootman Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2011 No me ten zombie moc nechytl.... a co jsi teda zjistil? je tam jeste neco k singlu? Citovat
jakubgaluszka Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2011 není :D taky mám radši ale origo hru proto pálí mznovu :) Citovat
onefootman Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2011 není :D taky mám radši ale origo hru proto pálí mznovu :) Ja jsem nad tím taky premyslel jestli to sosnout znova... Nakonec ale koupim origo,tuhle hru radim mezi svoje top 5 ... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.