V!rUs Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Zdravím, mám probém. Naistaloval jsem si Crysis 2 a při hře mi to nehorazným zpusobem laguje, jenže nastaveni 3D nemám zpřístupněný a nechápu proč. Mám notebook s ATI readon HD series 4550/5100 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 sorry, ale takovou ubohou grafikou chces hrat crysis 2 jo, docela joke, to je asi jak kdyby jsi chtel jezdit se skodovkou rychle jak formule 1, to zabal s takovou grafikou nejaky hrani her. A jeste lagovani je, kdyz se hraje po siti, internetu, ale u tebe jednoduse to nestiha notas vykonem, ze se to ti trha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V!rUs Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Myslím, že kdyby se to dalo na menší detaily a ne na max jak to je ted ze by se to hrat dalo, ten tvuj priklad je trosku hloupej, ale to hlavní ptal jsem se uplne na neco jineho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Uvědom si jednu věc, a to tu že grafiky v ntb. nejsou tak výkonné jako na PC (ikdyž jde o stejný typ), prostě to tvůj note nestíhá ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Myslím, že kdyby se to dalo na menší detaily a ne na max jak to je ted ze by se to hrat dalo, ten tvuj priklad je trosku hloupej, ale to hlavní ptal jsem se uplne na neco jineho.. Já si pomale teda ani nevšiml že si nějakou otázku vznesl ;). Příklad to možná nebyl nejvhodnější, ale to už se dá polemizovat co je trochu hloupé, když myslíš že na noťasu s touto grafikou (nevím jak je na tom ostatní) povalíš crysis2 v nějakým lepším tempu a divíš se že se ti škube :D PS: všeobecná rada, koukni po updatech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.