bedsore Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Predpokladam, ze i FIFA 12 pouziva pro online hrani online pass. Chceme ji spolecne koupit na PSN a podelit se o naklady. Otazka zni, jestli je mozne koupit i online pass? A pripadne kolik stoji? Vyhledavani na PSN nic nenajde, ale ve FIFE 11 se dal zakoupit online pass primo z menu hry. Funguje to stejne i u 12? Predem diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 neni potreba zadny online pass, hru si kup,stahni a muzes rovnou hrat online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedsore Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Jako vazne? Je pravdou, ze kdyz jsem koukal na easports.com/onlinepass tak tam fifa 12 nefiguruje, takze me napadly dve moznosti. Ze se jeste neda koupit anebo prave ze by tam zadnej nemusel bejt. Ale tomu se mi nechtelo verit. Tak tos mi udelal velkou radost a zbavil me jednoho dilematu :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 normalka stiahni a hras online ja to mam tiez z psn a pohoda nemusis mat strach:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monoge Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 zdravím mám nově koupenou fifu 12 na PS3 a nejde mi online chce to přihlaste se k účtu EA a network něco ale nevim co dělat aby mi to šlo a hlavně zda se za to platí nebo jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 opises kod, ktery je v baleni se hrou (na listu papiru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monoge Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 jasný kod vím že je na stránce ale kam ho napsat atd...jsem začátečník s PS3 mám ho od včera a nějak nejsem zběhlá jsem v tomhle trochu laik a hlavně je vše ENG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 musis zalozit ucet u EA a pak te to pusti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.