Matezak Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Ahoj Ahoj Ahoj, hledám někoho, kdo by semnou chtěl hrát MW3 v partě (pokud máte headset, tím líp). Hru dostanu bohužel až k Vánocům, protože momentálně jsem bez peněz. Takže pokud má někdo zájem, napište nick, já si vás přidám a o Vánocích můžeme dát ;) A pokud by někdo byl nedočkavý, do Vánoc budu hrát Black Ops, takže to si taky můžeme zahráti :) (zombies, multiplayer, DLC skoro všechny, nemám Annihilation). Zkuř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konykonrad Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 bude na store ke stažení takže se pět lidí můžeme složit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Od kdy bude ns Storu? Pokud tam opravdu bude, šel bych do toho taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 To semnou nepočítejte. Já bych do toho šel, ale nemám prachy. A co, bude semnou hrát ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.