Achrisoofa Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Můj problém je takový,že když vypnu pc tak se zasekne na odhlašovaní a nevypne se co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CZLimitlessCZ Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Jaký máš antivirák? Thle problém jsem měl s Esetem, po aktualizaci za verzi 5 se mi zasekával PC a při vypnutí a odhlašování a aktualizacích se zasekl a nemohl jsem nic dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Achrisoofa Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Mam avg možná to bude tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CZLimitlessCZ Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 O AVG je známo že je to zas***** antivirák, zkus přejít na jinej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Achrisoofa Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Doporučil by jsi nákej co je zdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CZLimitlessCZ Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Mohu ti doporučit Avast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Ono těch antivirů, které jsou zdarma bohužel moc není, ale musím souhlasit s CZlimit... Avast je asi nejlepší volba, ikdyž já dlouze používal Microosft essentials (což není přímo antivir, ale také to není špatné a je to zdarma ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Achrisoofa
Můj problém je takový,že když vypnu pc tak se zasekne na odhlašovaní a nevypne se co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.