spidlan Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Ahoj, rád bych koupil z Playstation store tuhle hru. Na českým store je za 999,- (200,- slot pro jednoho). Jelikož sdílení účtů v 5 lidech končí 18. listopadu, rád bych do této doby skupinu složil. 1. spidlan 2. silverhound (zaplaceno) 3. keko21 (zaplaceno) 4. mist3rio (zaplaceno) 5. Rowan GAMEPLAY VIDEO: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silverhound Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Přidej mě tam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Ahoj tiez ma mozes pridat:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 To jsou všechny 4 příběhy? Měl bych zájem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Taktez bych mel zajem o jeden slot :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spidlan Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Ano, měly by tam být všechny díly. Všem jsem odeslal detaily o platbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Ahoj, zadne udaje k platbe mi zatim bohuzel nedorazily. Misterio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Oprava, uz ano ;) Sent from HTC Desire Z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 kua ja chcu taky :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Hej chlape kedy to kupis prachy by si uz mal mat,co je s tebou?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.