Losky Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Ahoj, jaká doporučujete auta? Např. která z Nfs jsou nejlepší? A pak jestli jsou hry, kde se jezdí autem a likvidujou se ostatní třeba kulomety atd. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Forza4,NFS Most Wanted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Přešel jsem na origo hry, tak nechci dělat pokus omyl. Ještě mě zajímá právě nějaká hra, kde se autem dají likvidovat další nepřátelé atd. Tak ty Most wanted seženu. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 urcite bych zahrál BLUR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 split second je o zneškodňování protivníků pomocí prostředí. zajímavá hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Driver: San Francisco....Je to super i pro 2 ve splitscreenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Mrknu na YouTube co mě z těchto nadchne. Nedávno jsem si koupil volant, tak nesmí zahálet:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.