slechta10 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 :psp:Ahoj mám otázku jde hrát AdHoc mód mezi PSP FAT a PSP Slim ?? Už jsem to zkoušel ale nejdeto tak jestli není někde problém. Díky. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Dobrý den,jde hrát navzájem mezi všemi psp (Kromě E-1000 - Nový model bez WiFi) takže buď máte jiný region hry (Fat má hru EU a Slim třeba US) a nebo je chyba mezi židlí a klávesnicí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slechta10 Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Hmm tak díky. Vyzkouším a nemohl by mi sem něko napsat jak přesně spustit (jakouoliv hru) přez adhoc ? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
slechta10
:psp:Ahoj mám otázku jde hrát AdHoc mód mezi PSP FAT a PSP Slim ?? Už jsem to zkoušel ale nejdeto tak jestli není někde problém. Díky. :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.