trotlos Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Prosim pouze vazne zajemce pokud si nejste jisti zajmem nema cenu se hlasit. Nekterym vaznym zajemcum ktere jsem tu mel bych na aukru bez milosti rozdaval negativy :!: Diky za pochopeni [TABLE=class: grid, width: 100%, align: left] [TR] [TD]Nick/Hra [/TD] [TD]Shoda[/TD] [TD]Limbo / 70,-s SideScroller / 43,-s [/TD] [TD]House of Dead / 258,-slot [/TD] [TD]Cars 2 /.......... 200,-slot[/TD] [TD]RocketBirds / 54,-slot [/TD] [/TR] [TR] [TD]trotlos[/TD] [TD]4x[/TD] [TD]:tick:/koupeno :-)[/TD] [TD]:tick:/koupeno :-)[/TD] [TD]:tick:/koupeno :-)[/TD] [TD]:tick:/koupeno :-)[/TD] [/TR] [TR] [TD]andre.11[/TD] [TD]1x[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]:tick:dokonceno :thumbup: iT udělen[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD] Marr[/TD] [TD]1x[/TD] [TD]dokonceno iT udělen [/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD] Daiv_69[/TD] [TD]4x[/TD] [TD]:tick:dokonceno :thumbup: iT udělen [/TD] [TD]:tick:dokonceno :thumbup: iT udělen [/TD] [TD]:tick:dokonceno :thumbup: iT udělen[/TD] [TD]:tick:dokonceno :thumbup: iT udělen[/TD] [/TR] [TR] [TD]Johny7[/TD] [TD]2x[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]:tick:dokonceno :thumbup: iT udělen [/TD] [TD]:tick:dokonceno :thumbup: iT udělen[/TD] [/TR] [TR] [TD]eagle88[/TD] [TD]1x[/TD] [TD][/TD] [TD]:tick:dokonceno :thumbup: iT udělen[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]spidlan[/TD] [TD]1x[/TD] [TD][/TD] [TD]:tick:dokonceno :thumbup: iT udělen[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD] WIN4EVER2[/TD] [TD]2x[/TD] [TD]:tick:dokonceno :thumbup: iT udělen [/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]:tick:dokonceno :thumbup: iT udělen[/TD] [/TR] [TR] [TD]kubikula14[/TD] [TD]1x[/TD] [TD][/TD] [TD]:tick:dokonceno :thumbup: iT udělen[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Ondatra[/TD] [TD]1x[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]:tick:dokonceno :thumbup: iT udělen[/TD] [/TR] [TR] [TD]Dafid[/TD] [TD]1x[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]:tick:dokonceno :thumbup: iT udělen[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD] AnyMouse [/TD] [TD]1x[/TD] [TD]dokonceno iT udělen [/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Zájemců [/TD] [TD][/TD] [TD]5[/TD] [TD]5[/TD] [TD]5[/TD] [TD]5[/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Já bych do toho i šel, ale Limbo jsem právě koupil :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 napis o co mas zajem kdyz ne o komplet a ja to zacnu nejak rovnat a snad v tom neudelam zmatek pokud se to zacne nejak vic trhat. Kdyz nebude 5lidi na kompet koupime jen na co nas bude 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 já bych šel do Cars 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 House of the dead: overkill Cars 2 Lego Pirates of the Carribean Resident Evil 5 Pro tyhle hry bych byl ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amokktropic Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Ja bych mel zajem o toto tumble 270 renegade Ops 350 limbo 270 hydrophobia prohecy 175 from dust 405 PixelJunk SideScroller 215 sideway 270 top darts 215 Ape Escape 643 de Blob 2 649 Tiger Woods PGA Tour 12 1829 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoLi1468625918 Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 free bump..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Ja bych mel zajem o toto... Pouze hry ze seznamu ktere jsem napsal :idea: Pokud si kazdy navrhne sve hry na nicem se bohuzel na 99% neshodnem a bude tu zmatek :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casper599 Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Ahoj, já bych šel do Resident Evil 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Limbo bych bral ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Aktual jak koukam spis to bude nakup na vic uzivatelu :cry: pokud se aspon na neco najde 5 lidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Pokud je to jeste mozne, bral bych vse krom Lega, to uz mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 OK pripsano :psp: viz. prvni prispevek jeste poprosim aby se hlasili pouze vazni zajemci :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny7 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 čau měl bych zájem o Cars 2 a RocketBirds Hardboiled ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny7 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 co takhle koupit ještě Worms golf? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 ahoj ja bych vzal lego pirates a house of dead Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 cas se krati... a jak tak prozatim koukam pujde vse na jednotlive uzivatele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Tak vidím, že nás je na Cars 2 5 :) kdo to koupí? A prosímtě odhlaš mě z Lego Pirates a Resident Evel 5 :) dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Ahoj odhlaseno a vse samozrejme koupim a zaridim ja v tom problem neni :party: rozeslu sz zajemcum o cars2 tak snad to vsichni potvrdej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 JJ tak u mě to ber, že už jsem to potvrdil ;) dík :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Stale plati... :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 JJ tak u mě to ber, že už jsem to potvrdil ;) dík :D kolega dnes zrusil :? tak je volny posledni slot Cars 2 a spousta dalsiho viz tabulka v 1 prispevku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedsore Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Ja bych mel zajem o Limbo, ale jestli to chapu spravne tak to dle tabulky asi chces prodat i s nakym SideScrollerem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Ahoj ano limbo je dohromady se sidescrollem http://www.youtube.com/watch?v=mdaBN50DMnU na jednom slotu nejde tedy prodat zvlast a cena je smesna. Je to klasicka strilecka z automatu za 2kcs :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcoVanChlasten Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Pojde sa teda aj do RE5? Alebo je to uz kupene a len to ropredavas? o 1slot by som mal zaujem. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.