rockyzz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Modern Warfare 3| Xbox Live Takže, už je to rok co se na trhu objevilo Black Ops a toto úterý už tu konečně budeme mít nejnovější pokračování MW a CoD série - MW3, každopádně proč jsem založil toto téma: Je tu proto, aby jsme se tu domluvily a pořádně zahráli, at už v den vydání nebo i pár měsíců poté, takže kdo už má MW3 doma nebo ho teprve bude mít a bude chtít zahrát, pište svoje GT! Bude to rozdělené na 4 kategorie (stejně jako v mém topicu pro Black Ops) na skill hráčů takže, Newbie - Soldier - Veteran - Expert (od nejhoršího k nejlepšímu), pokud se ptáte proč to tak je, tak to proto aby si všichni pořádně zahráli a né aby někdo dobrej se coural po mapě z "lamičkou". No každopádně, svoje GT pište podle tohoto vzoru: GT: -váš gamertag- Nick: -váš nick na console-forum- Headset: -sem pište zda-li máte headset nebo ne- Skill: Newbie/Soldier/Veteran/Expert --KDY A JAK ČASTO HRAJETE-- --CO HRAJETE, MULTIPLAYER, SPEC OPS či OBOJÍ-- // UPOZORNUJI!! Pište i vč. a bez tučného písma, tak jak je to ve vzoru!! // Seznam hráčů: Expert hráči: GT: Drsnak4CZ Nick: Dunky Headset: Ano Skill: Expert Hraju pokud možno každý den, ale nejvíc asi o víkendu. Přes týden jsem někdy k zastižení od 16-22hodin Hraju obojí, Spec Ops i Multiplayer. GT: Ceph Thunder Nick: Thunderr CZ Headset: Ano Skill: Expert Hraju v podstatě každý den ale spíše až ve večerních hodinách. Veteran hráči: GT: xX forEV3R Xx Nick: rockyzz Headset: Ano Skill: Veteran Hraju skoro vždy Hraju multiplayer i spec ops GT: Sany707 Nick: sany700 Headset: Ano Skill: Veteran Hraju skoro každý den hlavně navečer. Hraju multiplayer i spec ops. GT: Lamas cZe Nick: David32 Headset: Ano Skill: Veteran Každý den mezi 15-22 hodinou Hraju jak MP, tak i spec ops. Soldier hráči: GT: VerdnatMilan106 Nick: Novys106 Headset: Ano Skill: Soldier Hraju často, když nejsem v práci tak skoro furt, Multiplayer i Spec Ops. GT: perrys90 Nick: perry Headset: Ano Skill: Soldier Hraju když nejsem v práci, tedy prakticky pořád. Hraju MP i SO. GT: oRmusCZ Nick: oRmus Headset: Ano Skill: SoldierHraju každý den od 15:00 do 22:00. Preferuju multiplayer ale rád si zahraju i Spec Ops. Newbie hráči: --- Budu se těšit až zahrajem! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 GT: VerdnatMilan106 Nick: Novys106 Headset: ANO Skill: Soldeir hraju často ,kdyý nejsem v práci tak skoro furt,Multák a Spec OPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 GT: Drsnak4CZ Nick: Dunky Headset: Ano Skill: Expert Tak pokud možno každý den, ale nejvíc asi o víkendu :). Přes týden jsem někdy k zastižení od 16-22hodin Hraju obojí (ale na Special Ops mi piště jen pokud chcete hrát na Veterána) 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Prosím, pište jen určitý skill né něco mezi jako veteran/expert - je v tom pak zmatek, sorry dunky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Nevíte někdo proč mě to spojuje jen z čechama?Co tam vlezu tak to píše že je online vždy aspoň 300 000lidí ale jak chci hrát např. free for all tak vesměs pokaždé jsem tam sám a čekám jestli se někdo připojí.Je to rozdělené na regiony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demaria Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Řešim ten samej problém, hledá to lobby jen tady v čechách.Samozřejmě jsou všechny full nebo to nenajde nic.Půl hodiny čekám než se ke mně někdo připojí, vybrat si třeba free for all nebo domination nehrozí.Nakonec se ze zoufalství připojim přez friends ale většinou do modu kam nechci.Jestli to takhle bude nefungovat dál tak ta hra jde z domu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 A v čem je problém? Aspon hrajete z někym kdo je ze samé země jako vy, lehčeji najdete i spoluhráče na SPEC OPS (třeba). Já mám zase podobnej problém, TDM tam se připojim vždy, ale do modu jako SAD nebo Demolition mi to nemůže nikoho najít :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Problém je v tom že tam je přibližně 20 až 30 čechů a z toho 90procent hraje team deathmatch a to mě nebaví.free for all to je něco pro mě ale tam nikdo není už jsem se vrátil k Black ops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Black Ops je shit, proč né rovnou k MW2? Jinak já myslim že oni to určitě opravěj nějak, ale není třeba v menu nastavení s kym chceš hrát jako jestli jen z tvojim "okolím" či ze všema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 GT: perrys90 Nick: perry Headset: Ano Skill: Soldier hraju když nejsem v práci prakticky pořád...hru mám ode dneška ale vím jistě že budu hrát obojí. MP i SO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sany700 Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 GT: Sany707 Nick: sany700 Headset: Ano Skill: Veteran skoro každý den hlavně navečer multiplayer i spec ops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demaria Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Já jsem se vrátil k Black Ops, je to prostě zábavnější i přez ty lagy.Ten design map je děsnej a hlavně to vyhledávání her jen po Česku je o ničem.Stále jen Team Deathmatch a někdy to nenajde lobby vůbec.Podle mě to neni chyba ale úmysl, aby jsme jim nepřetěžovali servery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Design map je hroznej i u WaW, BO a i MW2, aka u posledních CoD, tak nwm co plácáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolinsml Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 S tim MP to fakt nechápu. K čemu mi ta hra je, když mam odpolední tak nemam šanci si zahrát, protože ráno tam nikdo neni.Teď mi to tu hledá už 15 minut hru a nic. Jde to z baráku, taková hra je fakt k hovnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 kolinsml sklidni se, IW to určitě brzo vyřeší, snad to půjde nastavit aby to šlo hrát i z jinýma hráčema než čechama.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 hoši dobrá zpráva (pokud ještě nevíte) MP už vyhledává všechny hráče, nejenom čechy...SaD mi to našlo během pár vteřin, ostatní jakbysmet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Joooooooo! Pecka, konečně tvl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 GT: oRmusCZ Headset: Ano Skill: Soldier Hraju každý den 15°° - 22°° Preferuju multiplayer ale rád si zahraju i Spec Ops. ;) Btw. začnu hrát až 25.11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Tak zadna zmena. Pres den to bezi v pohode s tim rozdilem,ze uz to pripojuje i cizince. Ale v noci porad nic, zadny hratelny server. Zkousel jsem vsechny mody a krome BAREBONES to nic nenajde. Jinak GT: Ceph Thunder Nick: Thunderr CZ Headset: Sharkoon Xtatic 5.1 digital Skill: Expert hraju v podstatě každý den spíše ve večerních hodinách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezokokotar Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 GT: bigest boss s Headset: Ano čas: všední dny večer a víkendy celé Skill: skill na onlinu nemam, protože tam nejsou ajchy jinak kampaň za cca 6 hodin dohraná na Veterána- Skill posuďte sami... Hledám někoho na všechny ajchy ve special ops. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 A že by jsi psal podle osnovy? Jakej skill, nick na foru a kdy hraješ? Připiš si to tam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 GT: Lamas cZe Nick: David32 Headset:ano kinect i obyč Skill: Veteran Každý den mezi 15-22 hodinou Dám jak MP tak i Spec Ops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deadgame15 Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 GT: Deadgame15 Nick: Deadgame15 Heasdset:ne každý den večer jak MP tak spec ops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 GT: Deadgame15Nick: Deadgame15 Heasdset:ne každý den večer jak MP tak spec ops Tohle už fakt neni možný :dozey:, čtětě co píšu, piště přesně podle vzoru vč. tučného písma a navíc tam nemáš ani napsanej "skill"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 a to je jako problém? :D :D já v tom problém nevidím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.