Matteo Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 Tak jsem se v tom šťoural a aniž bych si udělal zálohu, podařilo se mi semi-bricknout slima. Uploadněte mi prosím dva původní asijský fonty (jpn0.pgf a gb3s1518.bwfon), nejlíp právě z 3.71 M33. Budu vám nesmírně zavázán a klidně předám ňáký pts. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=5422&highlight=semibrick použij toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matteo Odesláno Říjen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 Tisíceré díky! Když můj oblíbený unbrick nevyšel (spustit instalaci nejnovějšího CFW z recovery), začal jsem trochu panikařit. Tohle se mi bude hodit určitě často :D EDIT: Moment, to ale není na slim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 Pouzi pandoru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 Pouzi pandoru ;) to bude pro něho asi prblém...když má jenom 1psp a ktomu slima...+semibrick:D k temu: já bych ti to upnul ale mám pojebaný upload a download Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 Tak mu to pošli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matteo Odesláno Říjen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 Děkuju všem za pomoc, na dnešek mam už domluvenou pandoru (thx to hans). EDIT: Proveden unbrick pomocí Pandory. Updatuju na 3.71 M33-2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.