Matteo Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2007 Tak jsem se v tom šťoural a aniž bych si udělal zálohu, podařilo se mi semi-bricknout slima. Uploadněte mi prosím dva původní asijský fonty (jpn0.pgf a gb3s1518.bwfon), nejlíp právě z 3.71 M33. Budu vám nesmírně zavázán a klidně předám ňáký pts. Citovat
petrla Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2007 http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=5422&highlight=semibrick použij toto Citovat
Matteo Odesláno Říjen 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2007 Tisíceré díky! Když můj oblíbený unbrick nevyšel (spustit instalaci nejnovějšího CFW z recovery), začal jsem trochu panikařit. Tohle se mi bude hodit určitě často :D EDIT: Moment, to ale není na slim! Citovat
Zavorka Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2007 Pouzi pandoru ;) to bude pro něho asi prblém...když má jenom 1psp a ktomu slima...+semibrick:D k temu: já bych ti to upnul ale mám pojebaný upload a download Citovat
Matteo Odesláno Říjen 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2007 Děkuju všem za pomoc, na dnešek mam už domluvenou pandoru (thx to hans). EDIT: Proveden unbrick pomocí Pandory. Updatuju na 3.71 M33-2. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.