pitris97 Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Hrajete nekdo ?? Vim ze tam je spoustu cheateru ale kdyby nekdo zalozil server jen pro 4 lidi tak by tam asi zadnej cheater neprisel . Jmenuju se tam D3fiaZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Fakt nikdo nehraje? To je skoda takova dobra hra. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Zahraju jen kdy,a jakou máš verzi hry ? já mám USA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 A jak to poznam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Máš tu hru na UMD? a napiš mi to do PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.