dany_ Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 zdravím. chtěl bych se zeptat jestli se můžou hrát vypálené hry přes xbox live? tím myslím hlavně cod 4 a cod 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Můžou vsechny hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 a nehrozí mi za to ban? ani ta ochana ap2.5 co je v cod 6 tomu nehozi? a ještě k tomu. chci si koupit z aukra ten roční gold a jak poznám jaký mám účet? jestli cz nebo us? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Pochopitelně hrozí ban vždy :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 ale jako jestli je zrovna riziko vetší u těchto her s ochranou ap 2.5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 ale jako jestli je zrovna riziko vetší u těchto her s ochranou ap 2.5? Když je máš opatchované v ABGX ( bez toho stejně nejdou spustit ) a ssv2 tak je to stejné jako s jinými pálenkami . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 opatchované je mám ješte když sem měl dash 12625. a ted mam posledni. a to ss nevim jestli tam mam. v abgx sem nastavil podle navodu a pak opatchoval na level 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 opatchované je mám ješte když sem měl dash 12625. a ted mam posledni. a to ss nevim jestli tam mam. v abgx sem nastavil podle navodu a pak opatchoval na level 3 Jestli jsi je měl opatchované na DB 12625 tak ti teď spustit nepůjdou . Od té doby se změnili patche , takže to musíš opatchovat a vypálit znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 no praveze toho sem se lekl. protoze jsem to patchoval kdyz sem mel 12625 a lt 1.9+ ted mam 2.0 a posledni flash a black ops a MW2 sem chtel vyhodit a jenom tak sem to naposled zkusil a ono mi to normalne funguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.